Saturday, April 30, 2011

Dream High Korean Drama (DOWNLOAD)

Salam semua,

Buat peminat korean drama yang suka tengok citer2 macam ni, saya ada link untuk anda:-


EPISODE 1: Dream high 1

EPISODE 2: Dream High 2

EPISODE 3: Dream High 3

EPISODE 4:Dream High 4

EPISODE 5: Dream High 5

Secret Garden- Korean Drama (DOWNLOAD)

Hi Salam,

For those who wish to download korean drama (SECRET GARDEN FULL EPISODEs), here are the links and enjoy watching:


EPISODE 1: Secret Garden ep 1
subs: subs 1

EPISODE 2:Secret Garden ep 2
subs: subs 2

EPISODE 3:Secret Garden ep 3
subs: subs 3

EPISODE 4: Secret Garden ep 4
subs: subs 4

EPISODE 5: Secret garden ep 5
subs: subs 5

Saturday, April 23, 2011

A Message For Me To Remember........

"What the Heck... mark your words that u said "aku Lapar". Bongek......"-i've no comment. but i'm really wanna keep these words on my blog...huhuhuuhuhu

Tuesday, April 12, 2011

Lama Menunggu...

"Lama berdiri ku menuggumu"
"Bebaskan Daku"

Ada sesiapa yang suka menunggu? xda kan....Cakap pasal bab menunggu ni memang hampeh. Sangat sakit hati kalau kita menunggu sesuatu yang belum tentu kita akan dapat dan lagi sakit hati kalau orang tidak menepati masa semasa temujanji....haiyark dan berapa kali terkena....

Malam ni pak cik nak kongsi rasa kurang senang pak cik bila menuggu, sekarang pak cik dok tunggu offer letter from unibersity....lamanya nak dapat, Harap ianya berjalan lancar....semua rasa ada, bercampur gaul dalam diri ini....sangat tidak senang hati...Apa yang mampu dibuat adalah terus berdoa dan bertawakkal kepadanya......